Slem - Nikola Milićević, novinar: Miodrag Veličković, izlaganje

ЛЕСКОВАЦ - (PanoramaPress.016) - Никола Милићевић, познати лесковачки новинар, главни уредник Нове...

Slem: Dragan Radović o Slobodanu Kostiću Kosti

ЛЕСКОВАЦ – (PanoramaPress.016) - Драган Радовић, познати лесковачки песник, књижевни критичар, есе...

Saša Z. Stanković: Dobročinstvo porodice Koste Ilića Mumdžije

ВЛАСОТИНЦЕ - (PanoramaPress.016) - Саша З. Станковић, професор Власотиначке гимназије, познати пис...

  • Slem - Nikola Milićević, novinar: Miodrag Veličković, izlaganje

    sreda, 22 novembar 2017 13:59
  • Slem: Dragan Radović o Slobodanu Kostiću Kosti

    sreda, 22 novembar 2017 11:18
  • Saša Z. Stanković: Dobročinstvo porodice Koste Ilića Mumdžije

    sreda, 22 novembar 2017 11:12

Leskovac: Dnevnik juga obležio godišnjicu rada

nedelja, 05 februar 2017 08:00 Napisao 

dnevnik-juga-god

LESKOVAC - Prvi dnevni list (portal) ’’Devnik juga’’ proslavio je večeras u prepunoj kristalnoj sali restorana ’’Sanjeli’’ svoju prvu godišnjicu veoma uspešnog dela.

Bila je to prilika da se sa brojnim zvanicama iz sveta biznisa, sporta, kulture, poljoprivrede, industrije pa i politike sumiraju rezultati za proteklu godinu. O tome su veoma odgovorno i kompetentno govorili Igor Stojanović, direktor ove mlade, ali veoma čitane agencije, koji je, pozdravljajući sve prisutne, izmedju ostalog, rekao da su uspeli da se nametnu kvalitetom i izbore svoje mesto pod informativnim suncem.                                                                                          

–Broj poseta, ugled i renome koji ste postigli za godinu dana postojanja dovoljno govori o vama. Raduje me kvalitet koji posedujete, posećenost i čitanost vašeg dnevnih novina. Drago mi je da sam imao prilike da prisustvujem vašem početku, a evo sada i obeležavanju uspešne godišnjice. Želim vam puno uspeha u radu i nastavite da pravovremeno i istinito infpoormišete gradjane Leskovca, rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović, pozdravljen burnim aplauzom više stotina zvanica i gostiju.

Obraćajući se prisutnima, uz zahvalnost za dobru saradnju, a pre svega podršku, Srdjan Stamenković, glavni i dogovorni uredni Dnevnika juga je rekao da su za godinu dana zabeležili više od 2 miliona poseta i više od 5 miliona otvorenih stranica. –Naša stranica na Facebook-u ima 13.000 pratilaca. Prisutni smo i na Twiteru i ostalim društvenim mrežama. Za godinu dana ostvarili smo ono za šta su drugima bile potrebne godine. Postali smo deo svakodnevnog života više hiljada čitalaca u Leskovcu, Jablaničkom okrugu i na čitavom jugu Srbije, rekao je Stamenković i dodao da je Dnevnik juga svojim radom zaslužio poštovanje čitalaca i široke javnosti.

dnevnik-juga-god-5

–U godinama koje dolaze Dnevnik juga će ostati svoj i nastaviće da postavlja nove standarde kada je u pitanju profesionalno novinarstvo u Srbiji. Ostajemo Vaš pouzdan izvor informacija. Bićemo brzi, aktuelni i nastavićemo da uvodimo tehničke inovacije kao vodeća multimedijalna informativna platforma na jugu Srbije, poručio je Srdjan Stamenković. Prisutne na svečanosti je prigodnom besedmo pozdravila Daliborka Alihodžić, šef Regionalnog dopisništva Večernjih novosti u Nišu - prenosi sajt Budite u toku.

dnevnik-juga-sampanj

Pročitano 846 puta Poslednji put izmenjeno nedelja, 05 februar 2017 08:03

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

Prelistavanje.rs Leskovac.biz